faciliteiten

Boekt u bij Top-Chalets dan kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Aparthotel / Restaurant Sterngucker in Konigsleiten. Top-Chalets is partner van Sterngucker en verhuurt naast haar eigen accommodaties ook de accommodaties van Aparthotel Sterngucker. 

Bij Aparthotel Sterngucker kunt u terecht voor uw ontbijt, lunch en diner. De Sterngucker beschikt over een authentiek Oostenrijks restaurant met een gezellige bar en terras.

Eten & drinken

A la carte

De Sterngucker beschikt over een authentiek Oostenrijks restaurant met een gezellige bar en terras. In het restaurant kunt u dagelijks genieten van een heerlijk lunch en/of diner. U bent van harte welkom! Voor reserveringen zijn wij bereikbaar onder het nummer: 0043 (0)6564 8770.

Halfpension

U kunt al onze accommodaties ook met halfpension boeken. Iedere dag wordt er een heerlijk ontbijt en 3 gangen diner geserveerd in de Sterngucker. U kunt ook alleen ontbijt reserveren.

Broodjesservice

U kunt ook gebruik maken van onze broodjes service. Iedere dag kunt u verse broodjes bestellen bij de receptie van restaurant Sterngucker en de volgende ochtend ophalen.

Wellness

Tijdens uw verblijf kunt u (tegen betaling) heerlijk ontspannen in het wellness center van Sterngucker. In de aanwezige sauna en het stoombad komen uw lichaam en geest optimaal tot rust. U kunt een kleurtje opdoen onder de zonnebank (reserveren bij de receptie). Na een lange dag skiën kunt u heerlijk ontspannen in het wellness center.

Kinderen

De Sterngucker beschikt over een speciale speelkamer met speelgoed en kindvriendelijke inrichting. Deze speelruimte bevindt zich direct naast het restaurant. U kunt uitgebreid dineren terwijl uw kinderen zich uitstekend vermaken.