Faciliteiten

Boekt u bij Top-Chalets dan kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Aparthotel / Restaurant Sterngucker. Top-Chalets is partner van Sterngucker en verhuurt naast haar eigen accommodaties ook de accommodaties van Aparthotel Sterngucker. 

Bij Aparthotel Sterngucker kunt u terecht voor uw ontbijt, lunch en diner. De Sterngucker beschikt over een authentiek Oostenrijks restaurant met een gezellige bar en terras.

Eten & drinken

A la carte

De Sterngucker beschikt over een authentiek Oostenrijks restaurant met een gezellige bar en terras. In het restaurant kunt u dagelijks genieten van een heerlijk lunch en/of diner. U bent van harte welkom! Voor reserveringen zijn wij bereikbaar onder het nummer: 0043 (0)6564 - 8770.

Halfpension

U kunt al onze accommodaties ook met halfpension boeken. Iedere dag wordt er een heerlijk ontbijt en 3 gangen diner geserveerd in de Sterngucker. U kunt ook alleen ontbijt reserveren.

Broodjesservice

U kunt ook gebruik maken van onze broodjes service. Iedere dag kunt u verse broodjes bestellen bij de receptie van restaurant Sterngucker en de volgende ochtend ophalen.

Wellness

Tijdens uw verblijf kunt u (tegen betaling) heerlijk ontspannen in het wellness center van Sterngucker. In de aanwezige sauna en het stoombad komen uw lichaam en geest optimaal tot rust. U kunt een kleurtje opdoen onder de zonnebank (reserveren bij de receptie).

KinderenDe Sterngucker beschikt over een speciale speelkamer met speelgoed en kindvriendelijke inrichting. Deze speelruimte bevindt zich direct naast het restaurant. U kunt uitgebreid dineren terwijl uw kinderen zich uitstekend vermaken.Animatieteam

Speeltuin SternguckerNaast de kinderspeelruimte biedt de Sterngucker ook een animatieteam.Wij organiseren dagelijks (van maandag t/m vrijdag - in de maanden juli en augustus) een leuk programma met binnen en buiten activiteiten.
Tevens beschikt de Sterngucker over een buitenspeeltuin. Kortom, wij bieden uw kinderen voldoende entertainment, zodat ook u een relaxte vakantie heeft!