Huiseigenaren

Bent u in het gelukkige bezit van een chalet of appartement? Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw woning aan te bieden voor de verhuur.

Over Top-Chalets
Top-Chalets is een verhuurbedrijf gespecialiseerd in de verhuur van luxe chalets en appartementen in Königsleiten (en omgeving) in Oostenrijk. Wij hebben een kantoor in Zevenhuizen in Nederland.

Receptie en service ter plaatse voor onze gasten
Voor de ontvangst van onze gasten beschikken wij over een professionele receptie in Königsleiten. Deze bevindt zich in Aparthotel Sterngucker, centraal gelegen in Königsleiten. Wij verzorgen van hieruit ook de sleuteluitgifte en staan onze gasten bij, tijdens hun verblijf.

Wat kunt u als huiseigenaar van ons verwachten?
Naast bovengenoemde voordelen van een kantoor in Nederland en in Oostenrijk, een eigen receptie in Aparthotel Sterngucker en de uitstekende service en bereikbaarheid, vinden wij het beheer en onderhoud van de woningen van groot belang. Niet alleen voor onze gasten, maar ook voor u als huiseigenaar. Naast een wekelijkse grondige schoonmaak en controle van de woningen, zorgen wij daarom voor een grondige eindschoonmaak aan het einde van ieder seizoen. De kosten van deze eindschoonmaak nemen wij voor onze rekening. Wij gaan voor TOP-kwaliteit! Ten slotte kunt u bij ons rekenen op maandelijkse betaling van de verhuuropbrengsten.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen per e-mail: info@top-chalets.com of via telefoonnummer: 0031 (0)180 31 05 35.